Sus & So Sustainable en Social

Vacature (web-)winkelmedewerker (feb 2023)

We komen handen (en een hoofd) te kort! Ben jij iemand die het leuk vindt om in een kledingwinkel te werken? En heb je een duurzaam hart? We zoeken iemand die ons gezellige team twee dagen in de week (incl. maximaal twee zaterdagen per maand in Utrecht) komt versterken en die zowel in Utrecht als Hilversum kan/wil werken. Als je weet hoe een webwinkel werkt is dat mooi meegenomen.

Werkzaamheden o.a.: verkoop en advisering klanten, uitpakken en verwerken inkoopbestellingen, kleding prijzen en in de winkel hangen, winkel netjes houden. Helpen bij up-to-date houden webshop, bestellingen webshop klaarmaken en verzenden.

Mail je cv en korte motivatie naar Jitske en Gonny dan op info@susenso.nl.

Via ZZP-contract behoort ook tot de mogelijkheden.

Kom jij bij ons stage lopen?

Sus & So is een jong bedrijf, met een winkel in Hilversum en een webwinkel waar duurzame en eerlijke kleding verkocht wordt. We groeien uit ons jasje dus er zijn mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten. Ervaring is niet nodig, we delen graag onze kennis en ervaring. Wel vinden we het belangrijk dat je iets hebt met duurzaamheid, fair trade, biologische materialen en mode.

Stage MBO/HBO-stage Marketing/communicatie /grafische vormgeving /styling

Onze (web)winkel is vernieuwd, dus we kunnen jouw inbreng op het gebied van communicatie en marketing goed gebruiken, onder andere bij het meedenken over onze marketingstrategie en het inzetten van onze communicatiemiddelen. Misschien heb je ook wel ideeën over online marketing en schrijf je goede teksten voor de website of nieuwsbrief. Of je bent wellicht een kei in filmpjes maken?

Ben je creatief, zelfstandig en ben je stressbestendig, stuur dan je cv en motivatie naar Jitske en Gonny via info@susenso.nl.

Stage MBO/HBO verkoop

Er is elke dag veel te doen in onze winkel en webwinkel, leveringen controleren, prijzen en kleding in de winkel hangen, artikelen invoeren in de webshop, setjes samenstellen, assisteren bij fotoshoots, bestellingen inpakken, de etalage opnieuw inrichten, klanten helpen… noem maar op.

Vind je het leuk om ervaring op te doen in een duurzame winkel en ben je een pietje precies? Stuur dan je cv en motivatie naar Jitske en Gonny via info@susenso.nl.

We zijn een officieel erkend leerbedrijf.