Blog

 • Stilstaan bij je kleding
  Stilstaan bij je kleding

  In de Dutch Sustainable Fashion Week (5 tot 14 oktober 2018) staan wij in onze blog stil bij ‘waarom we het ook al...

 • Kijkje in de kast van....Els
  Kijkje in de kast van....Els

  Els komt regelmatig bij ons langs. Ze werkt als manager in financiële sector en zit vaak als enige vrouw bij...

 • De voetafdruk van kleding
  De voetafdruk van kleding

  Deze maand doe ik mee aan de Footprint Challenge die in Hilversum wordt georganiseerd. In veertig dagen probeer ik...

 • Moet je die prijs zien!
  Moet je die prijs zien!

  Twee vrouwen bekijken onze wintercollectie. Ik hoor ze zachtjes praten. Woorden als 'mooi' en 'zacht' komen...

Meer weten?

Stilstaan bij je kleding

In de Dutch Sustainable Fashion Week (5 tot 14 oktober 2018) staan wij in onze blog stil bij ‘waarom we het ook al weer doen’, het verkopen van eerlijke en milieuvriendelijke textiel. Voor ons staan de mensen die onze kleding maken op nummer 1, maar in dit artikel leggen we het accent eens op de milieu-kant van kleding.
Lees meer

Kijkje in de kast van....Els

Els komt regelmatig bij ons langs. Ze werkt als manager in financiële sector en zit vaak als enige vrouw bij vergaderingen. Soms wordt ze dan aangezien voor de secretaresse en ze vroeg zich af of dat aan haar kleding lag. Nu is de dresscode wel heel formeel in die wereld, maar ja, je hebt niet elke dag zin in een mantelpakje...
Lees meer

De voetafdruk van kleding

Deze maand doe ik mee aan de Footprint Challenge die in Hilversum wordt georganiseerd. In veertig dagen probeer ik mijn ecologische voetafdruk blijvend te verkleinen. In deze blog besteed ik eens aandacht aan de voetafdruk van kleding.
Lees meer

Moet je die prijs zien!

Twee vrouwen bekijken onze wintercollectie. Ik hoor ze zachtjes praten. Woorden als 'mooi' en 'zacht' komen voorbij, maar vervolgens ook 'Moet je die prijs zien!' In deze blog beschrijf ik waarom de prijzen in onze winkel zijn zoals ze zijn.
Lees meer

Basisgarderobe voor een appeltje

Goed, mijn kledingkast is uitgemest en ik heb wat goed ondergoed aangeschaft. Hoe nu verder? Op internet kun je veel vinden over de kledingstukken die in je basisgarderobe of ‘capsulegarderobe’ zouden moeten zitten. 
Lees meer

Hoe kies je het perfecte mannenondergoed?

Mannen, ze zijn er in verschillende vormen en maten en hebben verschillende voorkeuren. Om die reden verkopen wij diverse onderbroeken, boxers en shorts.
Lees meer

Lente, tijd om je kledingkast uit te mesten!

Het mooie weer komt eraan, het is weer tijd om de wintergarderobe om te wisselen voor de lente- en zomerspullen. Mooie gelegenheid om op te ruimen.
Lees meer

Voor wat voor wereld gaan wij?

Voor wat voor wereld gaan wij? Die vraag is de afgelopen weken heel actueel geweest in verkiezingstijd, maar die houdt ons bij Sus en So eigenlijk altijd bezig.
Lees meer

Week van de Circulaire Economie

Van 16 tot 24 januari 2017 is het Week van de Circulaire Economie. Daarom zetten we onze leverancier Mudjeans even in de schijnwerpers. Mudjeans werkt al vanaf het begin circulair door afgedragen spijkerbroeken te verwerken tot garens waarmee nieuwe items worden gemaakt.
Lees meer
Klik om te accepteren

Wij maken gebruik van cookies om het winkelen in onze webshop te vergemakkelijken.