Kom jij bij ons stage lopen?made by humans

Sus & So is een jong bedrijf, met een winkel in Hilversum en een webwinkel waar duurzame en eerlijke kleding verkocht wordt. We groeien uit ons jasje dus er zijn mogelijkheden voor stages of afstudeeropdrachten. Ervaring is niet nodig, we delen graag onze kennis en ervaring. Wel vinden we het belangrijk dat je iets hebt met duurzaamheid, fair trade, biologische materialen en mode.

Stage MBO/HBO-stage Marketing/communicatie /grafische vormgeving /styling

Onze (web)winkel is vernieuwd, dus we kunnen jouw inbreng op het gebied van communicatie en marketing goed gebruiken, onder andere bij het meedenken over onze marketingstrategie en het inzetten van onze communicatiemiddelen. Misschien heb je ook wel ideeën over online marketing en schrijf je goede teksten voor de website of nieuwsbrief. Of je bent wellicht een kei in filmpjes maken?

Ben je creatief, zelfstandig en ben je stressbestendig, stuur dan je cv en motivatie naar Jitske en Gonny via info@susenso.nl.


Stage MBO/HBO verkoop

Er is elke dag veel te doen in onze winkel en webwinkel, leveringen controleren, prijzen en kleding in de winkel hangen, artikelen invoeren in de webshop, setjes samenstellen, assisteren bij fotoshoots, bestellingen inpakken, de etalage opnieuw inrichten, klanten helpen… noem maar op.

Vind je het leuk om ervaring op te doen in een duurzame winkel en ben je een pietje precies? Stuur dan je cv en motivatie naar Jitske en Gonny via info@susenso.nl.

We zijn officieel erkend leerbedrijf voor verkoopadviseur niveau 3.

Sus & So
Jitske Draisma en Gonny Jeths
Bussumerstraat 69C
1211 BJ  Hilversum
035-7370321
www.susenso.nl


Klik om te accepteren

Wij maken gebruik van cookies om het winkelen in onze webshop te vergemakkelijken.