Blog

Meer weten?

  • 5-14 oktober: Dutch Sustainable Fashion Week
  • 6 oktober: Fair fashion festival in Utrecht
  • 10 oktober: Dag van de Duurzaamheid

10 oktober 2018 19.30 - 21.30 uur KledingRuilFeestje

Sus & So organiseert op woensdagavond 10 oktober een kleding-ruil-feestje in onze winkel op de Bussumerstraat 69 C-D.

Tijdens de Dutch Sustainable Fashionweek organiseren we op woensdagavond 10 oktober een kledingruilfeestje (m/v). Neem minimaal 3 kledingstukken mee en daarnaast zijn ook accessoires en schoenen zijn welkom. 

Onder genot van een drankje en hapje kun je lekker snuffelen en kijken of er iets voor je bij is. Zijn er meer gegadigden voor iets dan loten we.

(De kleding mag van alles zijn, mag ook niet-eerlijk/biologisch) ;-)

11 oktober 2018 19.30- 21.30 uur Kleding Repair Café

Sus & So organiseert op donderdagavond 11 oktober in samenwerking met Repair Café Hilversum een kleding-reparatie-avond in onze winkel op de Bussumerstraat 69 C-D. Op deze avond kun je gratis kleine reparaties laten uitvoeren aan je kleding.

Heb je een (motten)gaatje in je favoriete vest, een winkelhaak in de winterjas of een scheur in een broek? Doe het kledingstuk niet weg, maar kom er mee naar de kledingreparatie-avond.

Wat verstaan we onder kleine reparaties? Naast het repareren van gaatjes denken we aan het vastzetten van losse naden en andere stiksels, een losse voering of een knoop (graag zelf meenemen). De medewerker(s) van het Repair Café laten het weten als zij inschatten dat de reparatie te veel tijd kost voor deze avond.


Klik om te accepteren

Wij maken gebruik van cookies om het winkelen in onze webshop te vergemakkelijken.