Mannen, ze zijn er in veel verschillende vormen en maten en hebben heel verschillende voorkeuren. Om die reden verkopen wij van Sus & So diverse onderbroeken, boxers en shorts en hebben we (hopelijk) voor elk wat wils. Maar waar gaat de gemiddelde man voor en welk model is bij welk figuur of gelegenheid aan te raden?

Waarschijnlijk gaan de meeste mannen voor comfort en geef ze eens ongelijk! Vandaar dat we geen strings voor mannen verkopen ;-) Mannen die een string zouden willen dragen: sorry, die worden in het 'biologische segment' (nog) niet aangeboden voor zover wij weten.

Maar wat vinden mannen comfortabel? Daarin lopen de meningen uiteen. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de mannen nog altijd graag een slip draagt. Bij ons in de winkel merken we dat dit meestal 50 plussers zijn. Ook vindt deze babyboom-generatie het prettig om 100% (uiteraard biologische) katoen te dragen. Voor hen hebben we daarom keus uit slips met en zonder gulp.

De slip is ook heel geschikt voor mannen met stevige (dij)benen voor wie een boxer misschien te strakke pijpen heeft. Overigens hebben we ook sportievere slips met een klein percentage elastaan voor een aansluitende pasvorm, zoals deze.

Ideaal voor onder strakke broeken is de boxer met korte pijp. Deze pijp kruipt niet op, waardoor dat niet kan conflicteren met een strakke broek. Overigens is deze boxer ook geschikt voor mannen met dunne benen. Een boxer met langere pijp kan dan te los om het been zitten. Voor de mannen die houden van eenvoud en een zacht, in een boord verwerkt elastiek, raden we deze boxer aan. Hou je meer van kleur en heb je geen problemen met een elastieken rand, dan vind je deze trunkshort misschien wel mooi? Beide boxers zijn van superzacht biokatoen met een beetje elastaan.

Dan hebben we nog diverse boxers met lange pijpen, de favoriet van onze Marco. Deze boxer (in dit geval met gulp) schijnt vooral geschikt te zijn voor mannen met stevigere billen en benen, maar eigenlijk merken we in de winkel dat deze soort boxer net zo populair is als de boxer met korte pijp, het is gewoon een kwestie van voorkeur.

Eigenlijk worden boxers altijd met een klein percentage elastaan gemaakt voor de aansluitende pasvorm. Maar houd je er juist van als ondergoed niet zo aansluitend zit? Kies dan voor een loszittende boxershort. Deze superzachte shorts met gulp van 100% biologisch jerseykatoen (weet je wel, die t-shirt stof) hebben we in verschillende kleuren. Ook hebben we er een aangenaam geprijsde 2-pack van.

Voor wie meer van geweven stof houdt (bijvoorbeeld om als nachtkleding te gebruiken), kunnen we deze 2-pack zeker aanbevelen.

Naast comfort kun je ook kijken naar wat een gezonde keus is. Loszittend ondergoed is in principe beter voor de potentie van de man. Vandaar dat het goed is om in ieder geval 's nachts je kruis wat meer ruimte te gunnen door de lossere boxershorts te dragen of helemaal niets. Dit laatste schijnt ook je seksleven ten goede te komen!

Tot slot raden we aan om altijd te beginnen met de aankoop van 1 slip of boxer (short). En pas als deze alle tests (draagcomfort, kwaliteit etc) goed heeft doorstaan, deze pas in grotere aantallen bij te bestellen.