Bezorgen

Wanneer je een bestelling plaatst bij Het Groene Warenhuis zorgen wij er, samen met MyParcel en PostNL, voor dat jouw pakket bij je thuis komt.

Pakket laten bezorgen door PostNL

  • Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dan wordt meestal het pakket de volgende dag bezorgd (ook op zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur). Je ontvangt een e-mail wanneer de bestelling is verzonden.
  • Als je de eerste keer niet thuis bent zal PostNL de volgende dag nogmaals het pakket aanbieden. Na twee pogingen brengt PostNL de zending naar het dichtstbijzijnde Postkantoor. Het pakket blijft hier drie weken liggen en gaat daarna retour naar de afzender.
  • De verzendkosten bedragen € 3,95 per bestelling voor bezorging in Nederland. Voor het buitenland gelden andere prijzen. We rekenen €7,35 voor verzending naar België en Duitsland.
  • Verzending binnen Nederland is gratis boven €75,-, naar België en Duitsland gratis boven €125,- en naar Engeland, Ierland en Luxemburg boven €150,-.
  • Bekijk meer informatie op de website van PostNL >
  • Je kunt in het afrekenproces ook zelf kiezen voor een andere afleverdag door de gewenste afleverdag in te vullen bij "extra informatie"

Pakket gratis afhalen in Hilversum

  • Je kunt ook iets online bestellen en het meteen die dag al ophalen in de winkel. Je weet dan zeker dat het product apart ligt voor je. Dit is geheel gratis.

 

Geannuleerde artikelen

Met de grootst mogelijke zorg monitoren wij voortdurend ons assortiment. Helaas kan het voorkomen dat tijdens het verwerken van jouw bestelling blijkt dat een product dat je besteld hebt, niet meer op voorraad is of niet aan de door ons gestelde kwaliteitseisen voldoet. In dit geval wordt het aankoopbedrag van het artikel, inclusief verzendkosten, gecrediteerd.


Blog

Meer weten?

Klik om te accepteren

Wij maken gebruik van cookies om het winkelen in onze webshop te vergemakkelijken.