Sus & So (voorheen Het Groene Warenhuis) in Hilversum

het groene warenhuis winkel in hilversumKom onze biologische en fairtrade basics en mode eens zien en voelen in onze Hilversumse winkel. Heb je eenmaal zo'n zacht t-shirt gevoeld, dan wil je niets anders meer! En weet je meteen welk ondergoed je het lekkerst zit, welke maat jurkje je mooi staat en welke handdoek het zachtst is. De fairtrade koffie en thee staan altijd klaar.

Wat kan je verwachten

In de winkel van Sus & So kun je alles vinden wat we online ook verkopen. Denk hierbij aan kleding van o.a. Armed Angels, Braintree, Engel, Froy en Dind, sokken van Grodo en Hirsch Natur, Engel, Komodo, Leela Cotton/Albero, Living crafts, Madness, Mudjeans, hoeden en petten van Pick-a-Pooh en Jaya yoga kleding. Aangevuld met prachtig bedlinnen & badtextiel van Yumeko en Cotonea. En heerlijke handgemaakte biologische zeep van Werfzeep.

Het verbouwde interieur van Het Groene Warenhuis

Bereikbaarheid

De winkel ligt op nog geen 10 minuten lopen van station Hilversum NS, waar de intercity tussen Amersfoort en Amsterdam elk kwartier stopt. Ook vanuit Utrecht ben je in 20 minuten in hartje Hilversum. Op een steenworp afstand is een ruime parkeergarage. En je fiets kun je natuurlijk voor de deur kwijt.

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 17:00
ZondagGesloten

Voor actuele evenementen of openingstijden kijk op onze facebookpagina of op de Agenda.

Waarom naar Hilversum komen?

In Hilversum zijn we steeds duurzamer aan het worden. We zijn bezig om er een echte fairtrade gemeente van te maken. Maar nu al zijn er duurzame winkels te vinden. En deze zijn allemaal op loop afstand van elkaar!

Dus je kunt al je boodschappen in één keer doen.

We zien je graag!

Jitske en Gonny

Sus & So

Bussumerstraat 69C

1211 BJ Hilversum

035 737 0321


Blog

Meer weten?

Klik om te accepteren

Wij maken gebruik van cookies om het winkelen in onze webshop te vergemakkelijken.